Logopedische Praktijk Eelde - Paterswolde

.

Corona en logopedie: veiligheid voorop!

In verband met de maatregelen rondom het corona-virus hebben we onze werkwijze aangepast. Behandelingen worden in de praktijk of via telelogopedie (videobellen) gedaan. Wanneer u in de praktijk komt is het van belang dat u voorafgaand aan elke behandeling nagaat of het veilig is. Klik hier voor meer informatie over het volgen van logopedische behandeling in de praktijk en de aangepaste regels in het gebouw.
We hebben een mondkapjesplicht voor de mensen in het gebouw in Eelde.

Dank voor uw begrip 


Voor meer informatie over telelogopedie of over logopedie in de praktijk kunt u contact met ons opnemen.
Telefoonnummer van de praktijk
050 3095677
Mailadressen
Algemene vragen en aanmelden voor behandeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mirjan van Dijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rieta Veldhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roelianne van Tuinen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ilse Veldman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Afbeelding Corona

Alle ervaringen 

"Erg tevreden over de periode dat ik bij de logopediste liep"

“Ze was prima”

“Onze logopediste voelt goed aan hoe ze de kinderen kan benaderen maar ook hoe ze de kinderen kan motiveren om het beste uit ze te halen.

“mijn kind heeft zijn logopedie als positief ervaren om hem te helpen bij zijn probleem , hij werd goed behandeld en vond het geen straf om daar heen te gaan . alleen maar een lachend kind die op zijn niveau hulpmiddelen kreeg om het beste uit hem te halen ”

“De manier van werken en de soort oefeningen waren zo origineel en leuk dat onze dochter niet eens door had dat ze aan het oefenen was, maar ze vond het gewoon steeds leuk. Zeer kindvriendelijk en er werd steeds gekeken hoe oefeningen e.d. voor onze dochter op maat gemaakt konden worden voor een goed resultaat en zodat het " huiswerk" ook leuk bleef. Super!”

“Altijd opgewekt, grappig en tegelijkertijd serieus, leuke omgang met mijn kind, verstand van zaken en heeft binnen no-time het probleem vakkundig opgelost, deze dame is een aanrader als je een logopediste zoekt!”

“Ze werkt met zoveel posiviteit en let goed op de emotionele stand van het kind. Hierdoor werden de juiste resultaten bereikt. Ze is nu zover gekomen, wat we niet konden voorstellen.”

“De logopediste is gewoon super goed! De positiviteit en complimenten die aan onze dochter werden gegeven. Ze is enorm gegroeid bij haar. Ook had ze voldoende aandacht voor hoe ze in haar vel zat. Op dagen dat het goed ging, deden we iets extra en op dagen dat mijn dochter te moe was, werd er op tijd gestopt.”

"Het was zeer goed verzorgd en het probleem en diagnose werden direct gesteld."

"Al vaker heb ik laten weten dat wij ontzettend blij zijn met deze logopedist. Mijn dochtertje vond het jammer dat we (tijdelijk?) de behandelingen moesten stoppen. Ik zal nooit vergeten hoe behulpzaam ze is geweest, hoe serieus ze mijn dochtertje heeft genomen en hoe uitvoerbaar de thuisopdrachten waren die wij meekregen. Ik gun het elk kind!"

"Goed gedaan." 

"Zeer betrokken en enthousiaste logopedist."

“zij was heel goed. ik ben dankbaar”

"Lief, vriendelijk, warme persoonlijkheid, kan snel schakelen. We gingen altijd met veel plezier naar haar!! "

Mijn dochter is in een korte tijd heel erg vooruit gegaan."

"Alleen maar lof!"

"Een enthousiaste, invoelende vrouw die goed ter zake deskundig is."

"Super logopediste en doet het erg leuk met kinderen...mijn zoon vond het altijd erg leuk bij haar." 

"Super logopediste en doet het erg leuk met kinderen...mijn zoon vond het altijd erg leuk bij haar." 

"Veel gevoel voor kinderen, mijn zoon vindt het jammer dat hij niet meer heen hoeft."

"Ga zo door, wij zijn dik tevreden!"

"We zijn ontzettend blij dat we hier waren en beide kinderen doen het na deze periode heel veel beter. Super bedankt."

Ik had na een herseninfarct slikproblemen. De logopediste heeft nuttige handvaten voor het voorkomen daarvan aangereikt."

"Een uitstekende logopedist. Erg begripvol ten aanzien van het kind. En zeer vriendelijk."

"Zeer goede logopediste, Staat in Eelde erg goed bekend en dat is absoluut terecht. Luistert goed  naar het kind, heeft zeer effectieve behandelmethoden. Wij zijn zeer tevreden!"

"Wij hebben zeer goede ervaringen met de logopediste. Onze zoon vond het altijd heel leuk om naar haar toe te gaan; hij verheugde zich er op!"

"Mijn zoon is dol op haar en haar wijze van aanpak. Het is goed dat ze vooraf haar tijd met het kind structureert. Super gedaan!"

"We zijn ontzettend tevreden. Een logopedist waar we veel vertrouwen in hebben. Ze weet goed wat ze doet en is enorm betrokken. Onze dochter blijft met plezier heen gaan. Ook na de vele behandelingen die ze heeft gehad, blijft ze het leuk vinden."

"Een top-logopediste. We zijn zeer tevreden met de behandeling en het resultaat. Echt top en heel erg bedankt!"

"Iemand die met je meedenkt en de kinderen stimuleert."

"Fantastisch goed en geduldig."

Mondmotoriek Slikken Taal Adem Spreken Stotteren Stem