Team

In de praktijk werken meerdere logopedisten. Allen werken volgens de officiële richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hieronder stellen zij zich even voor:

Mirjan van Dijk
mirjan 1Mijn naam is Mirjan van Dijk, naast logopedist ook de praktijkhouder. Sinds 1996 werk ik met veel enthousiasme in Eelde-Paterswolde en omgeving. Na de opleiding logopedie heb ik jaarlijks veel nascholing gevolgd om mijn kennis op alle logopedische aandachtsgebieden op peil te houden en te verdiepen. Hierdoor kunt bij mij terecht voor diverse gespecialiseerde logopedische behandelingen zoals: communicatieve taaltherapie, manuele facilitatie van de larynx, oromyofunctionele therapie (OMFT), kinesiotaping, stotteren, behandeling van jonge onverstaanbare kinderen en spraak-, taal- en slikklachten bij neurologische aandoeningen. 
Ik zoek graag in overleg naar passende oplossingen, waarbij ik probeer een hoge kwaliteit van behandeling te combineren met warmte en persoonlijke aandacht.

Mirjan werkt in Eelde en op de Kimkiel. 

Rieta Veldhuis
Rieta 5Mijn naam is Rieta Veldhuis-van den Hof. Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn in de kinderopvang heb ik het roer omgegooid. Ik ben in 2017 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb meteen het team van Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde versterkt. Mijn werkervaring  heb ik opgedaan in het speciaal basisonderwijs en in een logopediepraktijk. Ik werk graag met zowel kinderen als volwassenen. Mijn specialisaties zijn oromyofunctionele therapie (OMFT) en de behandeling van jonge onverstaanbare kinderen. Daarnaast richt ik mij in het team speciaal op de behandeling van kinderen of volwassen met stemproblemen of stotterklachten.
Ik ben een enthousiaste logopedist die graag een oefensituatie tot stand brengt waar vertrouwen en warmte de basis vormen voor groei en ontwikkeling.

Rieta werkt in Eelde en op de Fiduciaschool.

Ilse Veldman
Foto Ilse
Mijn naam is Ilse Veldman. Na het afronden van de opleiding Logopedie in 2019 ben ik gelijk aan de slag gegaan in een logopediepraktijk. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie ervaring opgedaan bij behandelcentrum voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Inmiddels ben ik bijgeschoold in de combinatie tussen logopedie en tandheelkunde (OMFT) en de articulatiebehandeling van jonge kinderen. Sinds 2021 werk ik bij Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde. Ik behandel hier veel kinderen en haal daar heel veel plezier uit! In de behandeling vind ik het belangrijk om een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer te creëren waarin positiviteit voorop staat. Het allermooiste aan logopedie vind ik dat het werken aan communicatie de belevingswereld en zelfstandigheid van het kind steeds een stukje groter kan maken.

Ilse werkt op alle locaties van de praktijk (Eelde, Fiduciaschool, De Kimkiel) .

Margriet de Vries
Margriet 1
Mijn naam is Margriet de Vries. Na jaren werkzaam geweest te zijn als secretaresse was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij de dovenschool in Haren en heb tevens een cursus Nederlandse Gebarentaal gevolgd. Verder heb ik ervaring opgedaan in het werken met mensen met psychiatrische aandoeningen en dementie en kinderen in het speciaal basisonderwijs. Tijdens mijn studie heb ik de minor Toegepaste Psychologie gevolgd wat mooi aansluit bij mijn werk als logopedist. 
Sinds december 2021 werk ik vanuit de Praktijk Eelde-Paterswolde. Met veel enthousiasme behandel ik kinderen met verschillende logopedische problemen. Dit maakt dat geen werkdag hetzelfde is. Ik vind het belangrijk dat het kind plezier heeft in de behandeling. Dat is de beste motivatie. Daarom probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten bij de interesses van het kind. Mijn uitdaging is om op een passende manier de communicatieve redzaamheid van het kind te vergroten. 

Margriet werkt op de Kimkiel en de Fiduciaschool.

Demi van Dijk
foto Demi2Mijn naam is Demi van Dijk. Sinds februari 2022 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als logopedist. Na het afronden van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een logopedische praktijk, waar ik met name ervaring heb opgedaan met het behandelen van kinderen en ben bijgeschoold in oromyofunctionele therapie (OMFT). Verder ben ik 2021 afgestudeerd als linguïst met een specialisatie in de neurolinguïstiek. De kennis is die ik hierbij heb opgedaan is een mooie aanvulling op mijn werk als logopedist.
Vanaf eind 2022 werk ik op de Kimkiel, één van de locaties van de praktijk. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk om positiviteit uit te stralen en een vertrouwde sfeer te creëren, waarin het kind zich veilig voelt en op zijn of haar gemak is. Door samen te werken aan doelen en zoveel mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind, hoop ik samen met het kind elk stukje vooruitgang te vieren.

Demi werkt op de Kimkiel.

Hoofdlocatie Eelde 

Schoollaan 25
9761 AA  Eelde

Geopend:
maandag t/m vrijdag


Dependance
De Kimkiel

Kluiverboom 9
9732 KZ  Goningen

Geopend:
ma, di, do, vrij

Dependance
Fiduciaschool

Distributiestraat 1
9728 CR  Groningen

Geopend:
di, wo, do, vrij

Algemene
informatie
050 3095677
info@logopedie-eelde.nl

Aanmelden