Logopedische Praktijk Eelde - Paterswolde

Team

In de praktijk werken meerdere logopedisten. Hieronder stellen zij zich even voor:

Mirjan van DijkFoto Mirjankl

Mijn naam is Mirjan van Dijk, naast logopedist ook de praktijkhouder. Sinds 1996 werk ik met veel enthousiasme in Eelde-Paterswolde en omgeving. Na de opleiding logopedie heb ik jaarlijks nascholing gevolgd om mijn kennis op alle logopedische aandachtsgebieden op peil te houden en te verdiepen. U kunt bij mij terecht voor gespecialiseerde logopedische behandelingen zoals: communicatieve taaltherapie, manuele facilitatie van de larynx, oromyofunctionele therapie (OMFT), behandeling van jonge onverstaanbare kinderen en slikklachten bij neurologische aandoeningen.

Mirjan werkt in Eelde en op de Kimkiel.

 

 

foto MaikeklMaike van de Water

Mijn naam is Maike van de Water. In 2013 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan als logopedist in Ghana en in een logopediepraktijk. Sinds 2015 werk ik bij Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde. Ik ben een enthousiaste en gedreven logopedist en heb mij gespecialiseerd in oromyofunctionele therapie (OMFT), denkstimulerende gesprekmethodiek (DGM), communicatieve taaltherapie en articulatiebehandeling van jonge kinderen. Daarnaast richt ik mij binnen het team speciaal op de behandeling van volwassenen en ouderen. Het gaat dan om therapie bij slikproblemen (dysfagie) en/of spraak-taalproblemen (dysarthrie en afasie). Deze klachten kunnen ontstaan na een infarct, een beroerte of bij progressieve aandoeningen.

Maike werkt in Eelde en op de Fiduciaschool. 

 

Rieta VeldhuisFoto rieta 3

Mijn naam is Rieta Veldhuis-van den Hof. Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn in de kinderopvang heb ik het roer omgegooid. Ik ben in 2017 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb meteen het team van Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde versterkt. Mijn werkervaring  heb ik opgedaan in het speciaal basisonderwijs en in een logopediepraktijk. Ik werk graag met zowel kinderen als volwassenen. Mijn specialisaties zijn oromyofunctionele therapie (OMFT) en de behandeling van jonge onverstaanbare kinderen. Daarnaast richt ik mij in het team speciaal op de behandeling van kinderen of volwassen met stemproblemen of stotterklachten.
Ik ben een enthousiaste logopedist die graag een oefensituatie tot stand brengt waar vertrouwen en warmte de basis vormen voor groei en ontwikkeling.

Rieta werkt in Eelde en op de Fiduciaschool

 

Lydia Gorterfoo lydia2

Mijn naam is Lydia Gorter. Na mijn afstudeerstage bij Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde in 2018 ben ik er aan de slag gegaan; ik ben er op mijn plek! Hiervoor heb ik gewerkt op een kinderdagverblijf, dus mijn voorliefde voor het behandelen van kinderen is niet verwonderlijk. Mijn specialisaties zijn OMFT (oromyofunctionele therapie) en binnenkort zal ik mij bijscholen op het gebied van de logopedische behandeling bij jonge onverstaanbare kinderen. 

Lydia werkt op de Fiduciaschool en de Kimkiel

 

Mondmotoriek Slikken Taal Adem Spreken Stotteren Stem