Logopedische Praktijk Eelde - Paterswolde

Team

In de praktijk werken meerdere logopedisten. Hieronder stellen zij zich even voor:

Mirjan van DijkFoto Mirjankl

Mijn naam is Mirjan van Dijk, naast logopedist ook de praktijkhouder. Sinds 1996 werk ik met veel enthousiasme in Eelde-Paterswolde en omgeving. Na de opleiding logopedie heb ik jaarlijks nascholing gevolgd om mijn kennis op alle logopedische aandachtsgebieden op peil te houden en te verdiepen. U kunt bij mij terecht voor gespecialiseerde logopedische behandelingen zoals: communicatieve taaltherapie, manuele facilitatie van de larynx, oromyofunctionele therapie (OMFT), behandeling van jonge onverstaanbare kinderen en slikklachten bij neurologische aandoeningen.

Mirjan werkt in Eelde en op de Kimkiel.

 

foto MaikeklMaike van de Water

Mijn naam is Maike van de Water. In 2013 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan als logopedist in Ghana en in een logopediepraktijk. Sinds 2015 werk ik bij Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde. Ik ben een enthousiaste en gedreven logopedist en heb mij gespecialiseerd in oromyofunctionele therapie (OMFT), denkstimulerende gesprekmethodiek (DGM), communicatieve taaltherapie en articulatiebehandeling van jonge kinderen.

Maike werkt in Eelde en op de Fiduciaschool.

 

 

Rieta VeldhuisFoto rieta 3

Mijn naam is Rieta Veldhuis-van den Hof. Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn in de kinderopvang heb ik het roer omgegooid. Ik ben in juli 2017 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen en vanaf september 2017 versterk ik het team van Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde. Mijn werkervaring  heb ik opgedaan in het speciaal basisonderwijs en in een logopediepraktijk. Ik werk graag met zowel kinderen als volwassenen. Mijn specialisaties zijn oromyofunctionele therapie (OMFT) en de behandeling van jonge onverstaanbare kinderen. Ik ben een enthousiaste logopedist die graag een oefensituatie tot stand brengt waar vertrouwen en warmte de basis vormen voor groei en ontwikkeling.

Rieta werkt in Eelde en op de Fiduciaschool

Mondmotoriek Slikken Taal Adem Spreken Stotteren Stem